Anbu
z Tego co widze na forum TsQ to Georgi dopiero zaczyna grac w plemiona, pytan dotyczacych gry z jego strony jest co niemiara ale chlopak szybko sie uczy wiec trzeba go uciszyc. Szykowac offa
Raport z forum troche nieaktualny i niepelny ale to jedyny raport z jego jednostami
Wiem jeszcze ze ma 330 LK i 10 łukow na koniach z raportow co atakowal naszych wspolplemiencow
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wysłane: : 05.05.09 23:45
Obrońca: [player]Georgi[/player]
Wioska: [village](379|882)[/village]
________..................................................................
_________......
......
......
......
......
......
......
......
......
......
......
Kod:
Ilość: 267 105 206 60 44 54 0 0 0 0 1 0 Straty: 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
konwerter by Livius
Ostatnio edytowany przez Rochu88 (2009-05-07 20:18:58)
Hokage
musze przyznać że jak dla mnie jest zbyt silny:/ ;ecz keżeli ktoś rozpierniczy to wojo to śmialo nad nim zapanuje jak nad tofikowskim!
pertraktuje z nim i on uważa się za zastraszanego przez współplemieńców! Myślę że to spoko kolo ale naiwny!
rochu ta wiocha jest twoja